Rabatkode / Ree Park

Tag på safari i Ree Park

I Djurslands store safaripark oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. Hver dag byder på masser af sjove aktiviteter for dig og din familie. I Ree Park Safari har dyrene god plads til aktivitet, så de får et liv med gode betingelser for at udleve deres naturlige adfærd.

Besøg abeøerne med de nysgerrige lemurer, de frække dødningehovedaber og flere andre abearter, som alle går frit rundt.

Se de sjældne og utroligt smukke bongo antiloper, Skandinaviens eneste sorte næsehorn og dyr du må klappe, som f.eks. de søde minigrise og de sjove nubiske geder. Selvfølgelig er der også masser af legepladser og legeområder for både små og store børn

Tag på Land Rover Safari

Tag med på en forrygende Land Rover safari på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Her er også det sorte næsehorn, som lever på savannen blandt de andres dyr.  Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr og Ree Parks arbejde med naturbevarelse i parken og i Kenya.

Amerika Expressen

Tag med på en betagende togtur med Amerika Expressen udover den nordamerikanske prærie. Damptoget, Black Beauty, som kører på rigtig damp, eller dieseltoget, Armstrong, fører an, når du stiger ombord på en tur tilbage i tiden, og du kommer helt tæt på bison, elge, præriehunde, sortbjørne og arktiske ulve.

Vilde dyreaktiviteter

Gå ikke glip af dagens mange sjove dyreaktiviteter. Danmarks eneste geparder jager føden med 70 km/t, odderne flokkes højlydt om føden, og du kan komme tæt på både giraffer og de røde pandaer.
Under en dyrefodring fortæller en guide både fakta og sjove historier om dyrene i parken, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål. På udvalgte tidspunkter foregår dyrefodringerne med både en guide og en dyrepasser, hvor dyrepasserne krydrer fodringen med sjove oplevelser, de har med deres arbejde med de enkelte dyr.

Tag med en af de engagerede guider på en walking safari, en guidet rundtur, hvor I selv kan være med til at bestemme, hvilke dyr, I kommer forbi. Undervejs fortæller guiden om dyrene og Ree Park Safaris store arbejde med udryddelsestruede dyr.

Læs mere på www.reepark.dk

Når i overnatter hos Dalgård Camping, kan i på stedet få udleveret en rabat kode som giver jer 20 % rabat på billetter købt online.