Hyggelig hytteferie på Djursland

Ønsker du en rolig ferie i smukke omgivelser, skal du tage et smut forbi Dalgård Camping. Vi tilbyder campinghytter til ethvert behov og gør en stor dyd ud af at skabe en jordnær atmosfære, hvor dine ønsker bliver mødt med et smil.

Stort udvalg af overnatningsmuligheder i campinghytter

Vi ved, hvor besværligt det kan være at finde den helt rette overnatningsmulighed, når man skal booke ferie. Derfor har vi gjort det let for vores gæster. Vi tilbyder mange forskellige slags campinghytter, der både egner sig til den store børnefamilie, til kæresteparret eller til senioren, der ønsker en komfortabel og rolig ferie. Hos os er der mulighed for at booke luksushytter på 35 m2 og 25 m2, standardhytter på 18 m2 og 8 m2 såvel som transithytter på 14 m2. Herudover tilbyder vi også udlejning af campingvogne eller 1 enkelt værelse.

Vilde attraktioner for store og små

Vores campingplads ligger centralt på Djursland. Denne unikke placering gør det muligt for jer at besøge diverse attraktioner i nærområdet. Ønsker I at opleve store seværdigheder, har vi Djurs Sommerland og Kattegatcenteret tæt på. Vi har også en flot golfbane, hvor I kan udfordre hinanden. I løbet af året arrangerer vi tilmed en lang række aktiviteter på campingpladsen, der både egner sig til voksne og børn. Hos Dalgård Camping har vi noget for enhver smag!

Kontakt os i dag og udforsk mulighederne

Gennem årene har vi huset flere hundrede børnefamilier – og flere kommer tilbage år efter år. Hos Dalgård Camping har vi nemlig et stort fokus på børnene, og vi har således skabt muligheden for hytteferie som den ideelle mulighed for familien med børn. Vores campinghytter er alsidige, og I vil med garanti finde en, der falder i jeres smag. Ønsker I at høre mere om muligheden for en hytteferie hos os, kan vi kontaktes alle hverdage på tlf. +45 86 31 70 13 og på mail: info@dalgaardcamping.dk. Vi glæder os til at se jer på Dalgård Camping!

Luksushytte 35 m2lavsæson / højsæson
pr. uge5.000 / 6.800
pr. døgn700 / 1000
Luksushytter 25 m2lavsæson / højsæson
pr. uge3.900 / 5.700
pr. døgn600 / 850
Standardhytte 18 m2lavsæson / højsæson
pr. uge2.500 / 3.300
pr. døgn400 / 500
Hytte 14 m2lavsæson / højsæson
pr. uge3.000 / 4.500
pr. døgn450 / 650
Standardhytte 8 m2lavsæson / højsæson
pr. uge1.900 / 2.400
pr. døgn300 / 375
Campingvognlavsæson / højsæson
pr. uge3.000 / 4.500
pr. døgn450 / 650
Udlejningsværelselavsæson / højsæson
pr. uge1.900 / 2.400
pr. døgn300 / 375

Priserne vises i DKK og er inkl. strøm og bad.

Luksushytter – 35 m²
op til 6 pers. 35 m². 3 rum + hems. Eget bad og toilet.
Moderne køkken med service til 8 personer, samt opvaskemaskine. Spiseplads og opholdsstue med sofagruppe med tv. m DVD. Eget badeværelse med toilet og brus. Delvis overdækket terrasse med havemøbler til 6 personer. Der er dyner og puder.
Læs inventarliste her »

Luksushytter – 25 m² 
op til 6 pers. 25 m². 2 rum + hems. Eget bad og toilet.
I vores luksus hytter finder I de goder et sommerhus kan give, men med alle campinglivets faciliteter/aktiviteter til rådighed. I hytterne er der eget badeværelse med toilet og brus. Køkken med service til 6 personer. Dyner og puder til 6 personer. Soveplads til 6 personer, ( 2 værelser + 1 hems.) Overdækket terrasse med havemøbler til 6 personer.
Læs inventarliste her »

Standardhytte – 18 m²
op til 6 pers. 18 m². 3 rum + hems. Uden toilet.
Hytten på 18 m2 er til 6 personer med 2 køjer 1 sovesofa + 1 hems
Lille køkken med indlagt koldt vand . Der er 2 kogeplader, køleskab, spiseplads og service til 6 personer. Udvendig terrasse med bord bænke sæt.
Læs inventarliste her »

Hytte – 14 m² 
op til 4 pers. 14 m². 1 rum. Eget toilet.
Hytten består af et rum med sovesofa, køjeseng og en køkken niche med et Trinettekøkken, samt spiseplads. Hytten indeholder toilet med håndvask. Man kan benytte pladsens servicebygning til bad.
Læs inventarliste her »

Standardhytte – 8 m²
op til 4 pers. 8 m². 1 rum.
Vi tilbyder til dem der ønsker camping på en lidt mere primitiv måde 1 ældre 1 rums hytte der står som hytterne gjorde for 10 år siden. Hytten på 8 m2 er en ældre hytte for 2 – 4 personer. Beregnet til dem der primært ønsker et sted at sove. Der er 4 køjer. 1 kogeplade, køleskab samt service til 4 personer. Udvendig terrasse med bord bænke sæt.
Læs inventarliste her »

Campingvogn – leje 
op til 5 pers. Fortelt med fast gulv.
Køjevogne til 4-5 personer, fortelt med fast gulv, havemøbler til 5 personer, samt køleskab med lille fryser. Vognen har fast voksen senge og køjer. Mulighed for opredning i siddegruppe. Der findes toilet i vognen. Medbring selv dyner, puder, sengelinned, viskestykker, karklude og lign. Vognen er røgfri.
Læs inventarliste her »

Udlejningsværelse
op til 2 pers. 12 m². 1 rum.
Værelset har egen indgang og ligger centralt på pladsen, lige ved pladsens servicebygning med toilet, bad, køkken, som står til jeres rådighed. Værelset indeholder 1 stk 3/4 seng samt en gæsteseng. Medbring sengelinned eller lej det i informationen. Værelset er røgfri.

Information

Priser er inkl. overnatningsgebyr for 2-3 personer samt el. Opladning af el-bil ikke inkl. Betalingsbetingelser: 25% ved booking, restbeløb betales ved ankomst. Ved afbud senere end 14 dage før ankomst, tilbagebetales de 25% ikke. Vi tilbageholder dog 250 kr. i administrationsgebyr.
Her medbringes dyner, puder, sengelinned, viskestykker, karklude, rengøringsartikler og lign. hvis ikke andet er anført.
Sengelinned, dyner og puder kan evt. lejes i informationen. Enhederne er røgfri.

Slutrengøring kan evt. bestilles for 600 kr. Oplyses ved bestilling eller senest ved ankomst.