Skandinavisk Dyrepark er Danmarks mest naturlige dyrepark.

Her er der højt til loftet og masser af plads til både dyr og mennesker – naturligvis!

Mød de to store, frække isbjørneunger, deres tålmodige mor og de fire kæmpestore isbjørnehanner på nært hold. Hos brunbjørnene kan du fra den 250 m lange gangbro se de imponerende dyr boltre sig i træer, huler og den store sø. Udover is- og brunbjørne kan du også opleve havørne, ulve, ræve, hjorte, moskusokser og alle de andre nordiske dyr i de store naturlige parker.

Dyreparkens guider står altid klar med spændende og lærerige historier fra dyrenes verden.

Rovdyrfodringer og havørneshow

Følg med når guiderne fodrer rovdyrene og oplev deres spændende og levende historier fra dyrenes verden. Bliv betaget af de majestætiske Stellers havørne fra tribunen under det flotte ørneshow.

På Naturstien, hvor naturen og det vildtlevende dyre- og insektliv har frie rammer, kan man lade sig inspirere til en mere dyre- og naturvenlig have, hvor et rigere dyreliv kan give dig vildere oplevelser – også når du er kommet hjem!

Ekstra aktiviteter

Midt i parken finder du en samling af masser af kranier samt skind og gevirer, som alle sammen må røres ved. Gå endelig ikke glip af muligheden for at fodre de frække dådyr og prøv kræfter med de spændende udfordringer på den kæmpestore og meget roste legeplads.

Spisetid eller lækkersulten?

Besøg den hyggelige Café Bjælkehuset og smag de lækre retter inspireret af ”det vilde køkken”. Menukortet byder på velsmagende specialiteter, sunde salater, lækre grillmenuer og lidt til den søde tand.

Medbragt mad er velkommen og kan nydes på de mange overdækkede picnic-områder rundt i parken.

Der er også mulighed for at grille medbragt mad i Grillhytten eller bestille forskellige slags grillpakker forud for besøget. Isboderne tilbyder lækre is, store isvafler, snacks, pølser og drikkevarer.

Dyreparken after dark

Få en eventyrlig oplevelse med en shelter- eller lavvu-overnatning. Lad mørket sænke sig og gå til ro omgivet af lyde fra parkens dyr.

Tag en souvenir med hjem

I souvenirbutikkerne findes et stort og flot udvalg af kvalitetsvarer for enhver smag og pengepung.

#skandinaviskdyrepark #merenaturligt