Attraktioner

Oplev Djurs Sommerland og alle de andre fantastiske attraktioner. Se mulighederne for at kombinere overnatning på Dalgård Camping med entré til Djurs Sommerland.

Vi har også pakkeløsninger med overnatning og adgang til andre spændende forlystelser på Djursland

Djurs Sommerland
Velkommen i Nordens største sommerland
Køb billetter med rabat hos os

I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 eventyrlige temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for hele familien. Kom og oplev en forlystelsespark i verdensklasse – og gå på opdagelse i årets vildeste nyhed: Dinosaurland – et kæmpestort temaland fyldt med 25 vilde dinosaurer og 3 nye, sjove forlystelser.

Dinosaurland – kæmpe nyhed 2022
Dinosaurland er et fantastisk, nyt temaland med hele 25 dinosaurer i fuld størrelse, 2 store og vildt sjove forlystelser og en fossilfyldt legeplads for små- og store dinojægere. Spring på den 400 meter lange familierutschebane, T-Rex Family Coaster, og sus tæt forbi kæmpestore kødædere og imponerende langhalse. Eller tag på jeep safari med Dino Xpedition gennem dinosaur-reservatets kringlede miner og tætte skove, hvor fortidsøglerne hersker. Glæd jer også til at udforske Dinosaurlegepladsen, hvor ældgamle dinosaurknogler og helt nye oplevelser altid gemmer sig lige under overfladen og om det næste hjørne.

Danmarks sjoveste rutschebaner for hele familien

Skal der fart på, så er I kommet til det rette sted. I Djurs Sommerland kan I nemlig opleve 8 af Danmarks allersjoveste rutschebaner. Hop ombord i Piraten, der med sin højde på 32 meter og tophastighed på 90 km/t er kåret til en af verdens bedste rutschebaner. Mærk suset, når DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – dykker fra 30 meters højde med 85 km/t. Eller spring på Juvelens ATV’er og bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane! Prøv også familierutschebanerne, Thors Hammer, Den Vilde Hønsejagt og Jungle Rally, hvor selv de yngste vovehalse kan være med.

60 forlystelser, kæmpe Vandland og plads til hygge

Der er plads til både sjov og hygge i Djurs Sommerland. Når I har udforsket de 10 temalande og over 60 forlystelser, så tag en hyggestund i en af parkens utallige grønne oaser, eller snup en bid på et af de mange hyggelige spisesteder. Her kan I nyde alt fra byg-selv burgere og buffeter til lækre wraps og salater. Glem ikke et besøg i det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solen ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

 

 

 

Magisk Halloween i efterårsferien

I efterårsferien venter flere uhyggeligt sjove oplevelser, når parken pyntes med over 30.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse. Her kan I prøve alle de kendte forlystelser samt hele to Halloween Haunted Houses: HekseSkolen, som er en fortryllende oplevelse for hele familien, og GræskarFabrikken, hvor skræmmende gys venter om hvert hjørne.

Sjov i verdensklasse

Djurs Sommerland er bogstaveligt talt sjov i verdensklasse. Så tag familien under armen og oplev selv, hvorfor parken blev kåret til ”Europas Bedste Familiepark” i 2019 og ”Årets Forlystelsespark i Danmark” i både 2019, 2020 og 2021. Husk, når entreen er betalt, har I fri adgang til alle parkens forlystelser.

Sæson 2023: 29. april – 22. oktober.

Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk

Andre attraktioner

Skandinavisk Dyrepark

På 450.000 kvadratmeter ægte djurslandsk natur får I glade dyreoplevelser, når I oplever de mange nordiske arter boltre sig i store parker og reservater.

Randers Regnskov

Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have.
Som gæst færdes du i samme rum og i det samme varme fugtige klima som hovedparten af dyrene.

Kattegatcentret

Se hajerne i øjnene i Kattegatcentret i Grenå.
Masser af lærerige aktiviteter sæsonen igennem

Ree Park Safari

I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens fire verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr som geparder, løver, aber og mange andre dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd. Hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie.

Tag med på en forrygende safaritur på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Eller kom med på en fascinerende togtur udover den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve.

Gl. Estrup Herregård

Gammel Estrup huser i dag Herregårdsmuseet, der hele året byder på aktiviteter og udstillinger om herregårdsmiljøet i Danmark. Gennem de herskabelige sale og det store køkken – fra herremænd til tjenestefolk – gives et indblik i livet på herregårdene gennem tiden.

Norddjurslands Golfklub

Norddjurs Golfklub byder alle greenfeegæster hjertelig velkommen. En forudsætning for at kunne spille er, at man er aktivt medlem af en golfklub, hørende under Dansk Golf Union – DGU, og man skal kunne legitimere sig med et gyldigt DGU-kort eller Green Pas.

Museum Østjylland Randers

Museum Østjylland er et af landets største lokalhistoriske museer med udstillinger i museumsbygninger i Grenaa, Ebeltoft og Randers. Museet arbejder med Randersegnens og Djurslands historie og kultur fra de ældste tider til nutiden. Museum Østjylland har rødder tilbage til 1872 og har en fornem samling af genstande.

Visit Djursland

Her kan du se alt om hvad der foregår i nærområdet.
Links til aktiviteter og seværdigheder af turistmæssig interesse.

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus 🎡
Tivoli Friheden er Aarhus’ forlystelsespark placeret i gåafstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov. Her finder du ikke mindre end 4 rutsjebaner, 19 andre forlystelser, boder, spil, legepladser, restauranter og meget mere. Der er noget for enhver smag, hvad end du er til hygge, sjov eller action – både til børn og voksne.