Attraktioner

Se mulighederne for at kombinere overnatning på Dalgård Camping med entré til Djurs Sommerland.

Vi har også pakkeløsninger med overnatning og adgang til andre spændende forlystelser på Djursland

Djurs Sommerland

 

Velkommen i Nordens største sommerland
I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor
Djurs Sommerland er kåret til ”Europas Bedste Familiepark 2019”.

Bondegårdsland – nu med Grisebasser
I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Her venter nemlig intet mindre end 11 forrygende forlystelser. Oplev bl.a. det frie fald fra vandtårnene, jagt høns i rutschebanen, eller snup en snurretur i den roterende kostald? Prøv også årets nyhed, Grisebasserne: En hyggelig hoppetur, hvor selv de mindste kan være med.

Tigeren – ”Thrill Ride of the Year” i Europa
Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner
På jagt efter mere fart og spænding? Djurs Sommerland byder på adrenalin-sus i absolut verdensklasse. I DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – får I sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra
30 meters højde med benene frit svævende i luften. Mærk suset i Juvelen, når I bliver skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane. Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til én af verdens bedste rutschebaner.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser i Nordens største sommerland
Når I har udforsket de 9 spændende temalande med alle de mange forlystelser, kan I tage en hyggestund i en af parkens mange grønne oaser. I kan også stille sulten i saloonen i det vilde vesten eller i piraternes hemmelige spisekammer. Og glem ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Magisk Halloween i efterårsferien
Når dagene bliver kortere, skrues op for (u)hyggen. Til Magisk Halloween i efterårsferien kan I opleve 25.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse. Glæd jer også til hele to Halloween Haunted Houses: HekseSkolen, som er en fortryllende oplevelse for hele familien, og GræskarFabrikken, hvor skræmmende gys venter om hvert hjørne.

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

Sæson 2020: 20. maj – 18. oktober

Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk

Andre attraktioner

Skandinavisk Dyrepark

På 450.000 kvadratmeter ægte djurslandsk natur får I glade dyreoplevelser, når I oplever de mange nordiske arter boltre sig i store parker og reservater.

Randers Regnskov

Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have.
Som gæst færdes du i samme rum og i det samme varme fugtige klima som hovedparten af dyrene.

Kattegatcentret

Se hajerne i øjnene i Kattegatcentret i Grenå.
Masser af lærerige aktiviteter sæsonen igennem

Ree Park

Geparder, ulve, falke, kameler og mange andre dyr.
Daglige aktiviteter hver dag med bl.a. fodring og safari.

Gl. Estrup Herregård

Gammel Estrup huser i dag Herregårdsmuseet, der hele året byder på aktiviteter og udstillinger om herregårdsmiljøet i Danmark. Gennem de herskabelige sale og det store køkken – fra herremænd til tjenestefolk – gives et indblik i livet på herregårdene gennem tiden.

Norddjurslands Golfklub

Norddjurs Golfklub byder alle greenfeegæster hjertelig velkommen. En forudsætning for at kunne spille er, at man er aktivt medlem af en golfklub, hørende under Dansk Golf Union – DGU, og man skal kunne legitimere sig med et gyldigt DGU-kort eller Green Pas.

Museum Østjylland Randers

Museum Østjylland er et af landets største lokalhistoriske museer med udstillinger i museumsbygninger i Grenaa, Ebeltoft og Randers. Museet arbejder med Randersegnens og Djurslands historie og kultur fra de ældste tider til nutiden. Museum Østjylland har rødder tilbage til 1872 og har en fornem samling af genstande.

Visit Djursland

Her kan du se alt om hvad der foregår i nærområdet.
Links til aktiviteter og seværdigheder af turistmæssig interesse.